Vrijdag, 17 november 2017

Jongerenviering 8 Februari 2015

JKAHet JKA is het afgelopen half jaar heel druk geweest met het bereiken van jongeren in de hele parochie en onze leden komen uit alle windstreken van onze grote parochie. We zijn ontzettend blij dat we al veel jongeren hebben gesproken en daarom leek het ons leuk en mooi om met alle jongeren in de parochie samen te komen.

Op zondag 8 februari hebben we daarom in samenwerking met Pater Aristoteles van de Shalomgroep een speciale jongerenviering gemaakt.

Alleen… zonder jongeren wordt het natuurlijk geen jongerenviering, daarom nodigen we jullie van harte uit om te komen. Om half elf begint de viering in de Sint Antoniuskerk in Ede, waarna jullie van harte welkom zijn om na te kletsen in De Kelder, het hoofdkwartier van ons jongerenkoor, achter in de St. Antoniuskerk in Ede. We hebben leuke, aansprekende muziek uitgezocht en ook in de liturgische teksten wordt speciaal aandacht besteed aan ons als jongeren. We zouden het geweldig vinden als jullie komen en neem vooral je vrienden, vriendinnen en kennissen mee en laat ze kennis maken met ons als jongerenkoor en met de viering in de kerk. Ouders, opa’s en oma’s, geef het door aan jullie kinderen en kleinkinderen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Tot 8 februari,

Groetjes van JKA!