Zondag, 25 februari 2018

Algemeen Nieuws

Loop mee met de Stille Omgang

Stille Omgang AmsterdamIn de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart 2018 wordt de Stille Omgang gelopen in het hart van Amsterdam. De intentie van de Stille Omgang luidt: “Eucharistie = Leven.” (Henri Nouwen)

Met Christus op weg naar Pasen

Aartsbisdom UtrechtBrief voor de Veertigdagentijd 2018, van Willem Jacobus kardinaal Eijk, aartsbisschop van Utrecht

Broeders en zusters in Christus Jezus onze Heer, Aswoensdag markeert de start van de Veertigdagentijd, de periode van onze voorbereiding op Pasen.

Uitnodiging Vastenexpositie 2018

De poort naar de bruiloft - Jackie HowardIn de St.Johannes de Doper en Verrijzenis des Heren kerk te Wageningen wordt sinds vele jaren een kunstexpositie georganiseerd tijdens de veertigdagentijd. Ook dit jaar hopen wij dat parochianen uit de verschillende locaties en andere belangstellenden geïnteresseerd zullen zijn. De leden van de expositiegroep hebben Jackie Howard (www.jackiehoward.nl) uitgenodigd voor deze expositie.

Bisdombedevaart Lourdes 2018

LourdesVan 28 april t/m 5 mei 2018 organiseert het Aartsbisdom Utrecht voor de vierde keer een diocesane bedevaart naar Lourdes.

Lieverlede – Bezinning op je levensweg

Lieverlede 2018De Franciscaanse Beweging biedt onder de naam ‘Lieverlede’ in 2018 een bezinningsperiode van vijf weekenden aan. Voor mensen die pas op de plaats willen maken om hun levensweg tot nu toe te overzien en bewust naar de toekomst willen kijken. Deze bezinningsperiode wordt verbonden met je zoektocht naar God.

On the Road jongerengroep

On the RoadOn the Road is een jongerengroep voor jongeren in de leeftijd van (bijna) 12 tot en met 14 jaar. Eens in de maand komen we samen in Bennekom voor een gezellige avond, waarin je samen met leeftijdsgenoten bij elkaar komt om (bijvoorbeeld) over het geloof, vriendschap en school te praten. We gaan gekke spelletjes doen, bidden, plezier maken en elkaar echt leren kennen.

Oproep voor nieuwe zangers

GregoriaansDe parochiële Schola Cantorum Gregoriana is mede door verhuizing en (tijdelijke) ziekte van haar leden op zoek naar nieuwe zangers. Bent u geïnteresseerd en zingt u graag Gregoriaans, meld u dan aan.

Lees meer...

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.