Zondag, 23 april 2017

Algemeen Nieuws

Lustrumconcert 13 mei

LustrumconcertOp 13 mei vindt in het kader van het 60-jaar jubileum van Maria Virgo Regina te Bennekom een lustrumconcert plaats genaamd “Van Maria naar Maria”. In 'Van Maria naar Maria', bezingt Arsis 60 jaar historie van de Maria Virgo Regina kerk.

Lentewandeling 23 april

LentewandelingIn het kader van 60 jaar Maria Virgo Regina houden we op 23 april de lentewandeling.

Feest van de Goddelijke Barmhartigheid

JezusDe Vriendenclub vande barmhartige Jezus organiseert op zondag 23 april 2017 in de parochiekerk van de O.L.V. ten Hemelopneming te Renkum het wereldwijde feest van de Goddelijke Barmhartigheid.

Parochiereis Azerbeidzjan

Graf monument van NoahVan 8 september tot en met 22 september 2017 wordt er een parochiereis georganiseerd naar Azerbeidzjan. Wilt u hierover meer weten? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 18 april om 20.00 uur, Gedachteniskerk, Herenstraat 82, Rhenen.

Onbevlekte Hart van Maria

Heilige Maagd Maria van FatimaOp zaterdag 13 mei aanstaande, - gedachtenis van de Heilige Maagd Maria van Fatima - worden de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland door de bisschoppen gezamenlijk toegewijd aan het Onbevlekte Hart van Maria.

Metten en Lauden in de Goede Week en Paastijd

Getijden gebedIn de Goede Week herdenken wij het lijden, sterven en de Verrijzenis van de Heer. Het getijdengebed van de kerk kan daarbij behulpzaam zijn. Door het bidden van de psalmen worden we verbonden met de Heer, die zelf ook de psalmen gebeden heeft, en ook met de wereldkerk.

Meezingen met Laudate op Tituszondag

MeezingenZondag 30 april is de volgende Tituszondag in onze parochie in Ede. Het parochieel Latijns Gemengd koor Laudate Dominum zingt in de viering en wil hiermee graag andere geïnteresseerde zangers uitnodigen uit de gehele parochie om met hen mee te zingen.

Vastenaktie voor Namanga

Vastenaktie 2017De RK Kerken Bennekom, Heelsum, Oosterbeek, Renkum, Veenendaal, Doorwerth en Wageningen hebben een gezamenlijke Vastenaktie: PROJECT 2017: Verbetering Onderwijs voor leerlingen met een verstandelijke beperking op de basisschool in Namanga.