Maandag, 18 juni 2018

Algemeen Nieuws

Laatste bezichtiging en viering kerk van Heelsum

De kerk te HeelsumOnze parochie zalige Titus Brandsma neemt afscheid van één van haar (nog) negen kerken: de St. Josephkerk in Heelsum, die 57 jaar lang dienst heeft gedaan. Zondag 24 juni is de kerk tussen 12.00 en 15.00 uur open ter bezichtiging. Een week later, zondag 1 juli om 10.00 uur, is de slotviering, waarbij alle parochianen ook welkom zijn.

Samenkomst Route 54 vrijdag 22 juni

Route 54Ben je (bijna) 12 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op de tweede jongerenactiviteit van Route 54. Deze wordt georganiseerd door Trees van 't Leven en Sandra Holtslag op vrijdag 22 juni bij Sandra thuis.

Lees meer...

Paaszaterdag, wandelen van kerk naar kerk

Wandelen van kerk naar kerk“Stille Zaterdag is één van de schoonste dagen van het jaar. De Koning, Christus, slaapt in de dood. Paaszaterdag is geen dag om te winkelen, maar om te wandelen.” Deze mooie uitspraak van Antoine Bodar in de uitzending ‘Pasen in Rome’ is opgevolgd door een groep katholieken, protestanten en vrijzinnigen.

Waardig afscheid van kerk Doorwerth

Pastoraal trioIn een vrijwel vol kerkgebouw namen de gelovigen van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze samen met mede-parochianen afscheid van de OL Vrouw van Lourdeskerk. 84 Jaar na de opening van de kerk was het op 11 februari een waardige slotdienst, samengesteld door leden van de geloofsgemeenschap. "Blijf met elkaar verbonden als gemeenschap. Geloof dat God ons niet verlaat, als wij dit kerkgebouw moeten verlaten", zei pastoor Henri ten Have. Voor een verslag van de afscheidsviering en de complete tekst van de overweging en de lezingen:

Parochiereis 2018: Egypte, net even anders

EgypteOok dit najaar zal pastor Guido Dieteren vanuit de Titus Brandsmaparochie weer een parochiereis verzorgen. En dit jaar heeft hij gekozen voor een bijzondere reis naar het land dat al lang geleden zijn hart gestolen heeft: Egypte!

Lees meer...

Zingen is leuk, vooral samen!

Kinderkoor EigenwijsKom en ontdek dat zingen ontspant, leerzaam en vooral heel gezellig is! Elke dinsdagmiddag van 15.45 uur tot 16.30 uur voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8, in de Alexanderschool aan Acacialaan 32a, 6721 CP Bennekom.

Met Christus op weg naar Pasen

Aartsbisdom UtrechtBrief voor de Veertigdagentijd 2018, van Willem Jacobus kardinaal Eijk, aartsbisschop van Utrecht

Broeders en zusters in Christus Jezus onze Heer, Aswoensdag markeert de start van de Veertigdagentijd, de periode van onze voorbereiding op Pasen.

Bisdombedevaart Lourdes 2018

LourdesVan 28 april t/m 5 mei 2018 organiseert het Aartsbisdom Utrecht voor de vierde keer een diocesane bedevaart naar Lourdes.

Lees meer...

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.