Dinsdag, 12 december 2017

Algemeen Nieuws

Oecumenische oudejaars viering in Wageningen

StilteDe oecumenische oudejaarsviering vindt plaats in de Johannes de Doperkerk en zal dit jaar worden verzorgd door parochieel voorganger Piet Muilwijk en Ds. Erica Hoebe. In een avondgebed nemen we de tijd om stil te staan en stil te worden.

Bisdombedevaart Lourdes 2018

LourdesVan 28 april t/m 5 mei 2018 organiseert het Aartsbisdom Utrecht voor de vierde keer een diocesane bedevaart naar Lourdes.

Lees meer...

Het kerstverhaal komt tot leven!

Levende KerststalNet als voorgaande jaren brengen we in Heelsum ook dit jaar weer het kerstverhaal tot leven. Voor deze gelegenheid wordt in de tuin van de Sint Josephkerk een stal gebouwd, en komen er echte schapen en een os en een ezel grazen.

Lieverlede – Bezinning op je levensweg

Lieverlede 2018De Franciscaanse Beweging biedt onder de naam ‘Lieverlede’ in 2018 een bezinningsperiode van vijf weekenden aan. Voor mensen die pas op de plaats willen maken om hun levensweg tot nu toe te overzien en bewust naar de toekomst willen kijken. Deze bezinningsperiode wordt verbonden met je zoektocht naar God.

On the Road jongerengroep

On the RoadOn the Road is een jongerengroep voor jongeren in de leeftijd van (bijna) 12 tot en met 14 jaar. Eens in de maand komen we samen in Bennekom voor een gezellige avond, waarin je samen met leeftijdsgenoten bij elkaar komt om (bijvoorbeeld) over het geloof, vriendschap en school te praten. We gaan gekke spelletjes doen, bidden, plezier maken en elkaar echt leren kennen.

Oproep voor nieuwe zangers

GregoriaansDe parochiële Schola Cantorum Gregoriana is mede door verhuizing en (tijdelijke) ziekte van haar leden op zoek naar nieuwe zangers. Bent u geïnteresseerd en zingt u graag Gregoriaans, meld u dan aan.

JCS – Jongeren actief in de parochie

Jesus Christ SuperstarOp 9 april 2017 (Palmzondag) werd in de Gedachteniskerk te Rhenen de Jesus Christ Superstar musical opgevoerd. Het Jongerenkoor Antonius (JKA) onder begeleiding van dirigent Simon de Jong gaf een zeer inspirerende en ontroerende uitvoering.