Maandag, 20 november 2017

Expositie Piet van Middelaar

Piet van MiddelaarTijdens de jaarlijkse vastenperiode organiseert de Expositiegroep van de Johannes de Doperkerk Wageningen een bijzondere expositie.

Op zaterdag 16 februari om 14.00 uur wordt in bovengenoemde kerk de expositie “Jij die mij aanziet” van Piet van Middelaar geopend. U bent van harte welkom deze opening bij te wonen. De opening wordt verricht door pastor Ben Piepers. Hij zal een korte inleiding houden. Velen kennen Piet van Middelaar (1941) nog uit de tijd dat hij in Wageningen woonde en werkte. Van 1975 tot 1988 was hij studentenpastor en daarna werkte hij tot 2001 als geestelijk verzorger in Wolfheze. Na zijn vut in 2001 verhuisde hij naar Brummen en daar heeft hij zich verder ontwikkeld tot beeldend kunstenaar. In zijn atelier “De Rode Reiger” schildert hij en buiten in zijn tuin hakt hij zijn beelden. Daarnaast schrijft hij essays en gedichten. Zijn werk is heel divers en niet in één stijl te vatten.

De expositie bestaat uit schilderijen en gedichten, beelden en objecten, waarbij er voor de kijker nog ruimte open blijft voor eigen verbeelding. De expositie is te bezoeken elke zaterdag van 16 februari t/m 1 april van 14.00 tot 16.30 uur en rond de vieringen in de Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17, Wageningen.

Voor meer informatie, bel 0317 – 419741.

Expositie Piet van Middelaar Expositie Piet van Middelaar