Zondag, 19 november 2017

Gebedsmiddag met pater dr Joseph Vadakkel

Eucharistic Flame EvangelizationOp zondag 10 maart 2013 vindt er een gebedsmiddag plaats met pater dr Joseph Vadakkel uit India, directeur van de Eucharististic Flame Evangelization, in de Johannes de Doperkerk te Wageningen.

De missie van pater dr. Vadakkel is gericht op de Heilige Geest, het vuur van Jezus Christus in samenhang met de leer van paus Benedictus en de zalige paus Johannes Paulus II. Hoe werkt Jezus in je dagelijks leven? Hoe kunnen we een persoonlijke relatie met Jezus onderhouden? Hoe blijven we sterk in ons vertrouwen in Hem tijdens elke situatie?

Pater dr. Vadakkel is directeur van de Eucharistic Flame Evangelization center en geeft vele retraites in de landen binnen Europa. Sinds juli 2011 heeft hij een aanbiddingscentrum in Nederland geopend, in het beroemde bedevaartsoord van St Joseph te Smakt bij Venray. Maandelijks worden er gebedsprogramma’s aangeboden. Toegang gratis. Tel nr voor info en contact Zr Stanly: 06-48731992 email: , website: www.evsmakt.nl.

Zie de bijlage voor het volledige programma.

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Flyer gebedsmiddag wageningen.pdfFlyer gebedsmiddag wageningen.pdf2013-03-02