Vrijdag, 17 november 2017

UitveRKKoren van het aartsbisdom

NSGVDe afgelopen maanden is het KRO/RKK televisieprogramma “UitveRKKoren” op zoek geweest naar het beste kerkkoor van Nederland.

Bijna wekelijks streden zangers uit de 7 bisdommen van ons land naar de hoofdprijs: een reis naar Rome en meezingen in “het beste kerkkoor van Nederland”.

Vanuit de Zalige Titus Brandsma parochie heeft de familie Postma hieraan meegedaan.

Afgelopen donderdag 4 april was in Hilversum de laatste ronde waarin gezocht werd naar de nog ontbrekende zangers die dit koor compleet zouden maken. Hiervoor konden filmpjes worden ingezonden waaruit uiteindelijk ongeveer 40 kandidaten werden geselecteerd naar Hilversum te komen. Vanuit alle bisdommen is dit koor intussen aangevuld en nu voltallig met 18 zangers. Uit het bisdom Utrecht doen hierin maar liefst 6 zangers mee, dat is ca. 33%. De familie Postma heeft helaas net niet de top gehaald.

Het KRO-Televisieprogramma “Katholiek Nederland" met dit item “UitveRKKoren” wordt uitgezonden op zaterdag 4 mei op Nederland 2 om 6 uur 's avonds.

Voor een impressie zie de bijlage.

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Nieuwsflits NSGV Utrecht, april 2013 (UitveRKKoren).pdfNieuwsflits NSGV Utrecht, april 2013 (UitveRKKoren).pdf2013-04-17