Vrijdag, 17 november 2017

Uitnodiging "Concertje"

ConcertjeVelen van u kennen het gelegenheidskoor. Vorig jaar hebben wij voor de eerste keer een “concertje” gegeven en wij vinden het fijn om dit te herhalen.

Dit "Concertje" wordt gehouden op 9 juni 2013, aanvang: 15.00 uur. In de O.L.Vrouw van Lourdeskerk, van der Molenplein 1, te Doorwerth.

Het thema zal zijn:

Toekomst en Tijd

We zorgen uiteraard voor een muzikale afwisseling, zodat het wederom een gevarieerd programma wordt. Het koor staat onder leiding van Ineke Jansen, de begeleiding is in handen van organist Jan Peters.

Ook zullen enkele leden die middag hun eigen (schilder) werk laten zien. Deze werken worden regelmatig gebruikt om de kerkboekjes op te sieren. We kunnen u reeds verklappen, dat de originelen vele malen mooier zijn.

Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie met wat lekkers erbij, om nog even gezellig na te praten.

De toegang is gratis, maar na afloop is er wel gelegenheid voor een donatie, ten behoeve van het koor.

Wij kijken naar deze middag uit en hopen u dan te kunnen begroeten.

Uit naam van het gelegenheidskoor,
Gerrie van Beek, Miriam Aarns, Carla Bos.