Maandag, 20 november 2017

Tienerkampen: I will follow!

Tienerkampen 2013Ieder jaar organiseert het bisdom een tweetal tienerkampen voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. De kampen staan onder leiding van pastoor Gerben Zweers. Dit jaar gaat ook pastoor ten Have uit onze parochie mee.

Als je houdt van een uitdaging, dan is dit tienerkamp wat voor jou. Na het spetterende tienerkamp van 2012 in Hoog Elten (Duitsland) organiseert het Aartsbisdom Utrecht van 10-16 en 16-22 augustus 2013 weer twee tienerkampen in dit prachtige gebied.

We kamperen in tenten en iedereen mag zelf koken. We hebben een sportdag en een hindernisbaan, we doen spellen in het bos. Er is ook een uitdagende trektocht waarbij we in het bos overnachten. En houd je van boogschieten? Dan kom je helemaal aan je trekken want daar hoort een echt spannend spel bij! Tijdens het kamp vertellen we ook aan de hand van een Bijbelverhaal van het leven met God. Er gaat een jonge pastor mee voor de eigen vieringen op kamp. Je hoeft echt geen sportman of sportvrouw te zijn; als je houdt van uitdaging en doorzetten is dit kamp wat voor jou.

Hoofdleiding: pastoor Gerben Zweers,
Pastor bij Tienerkamp 10-16 augustus: pastor Anton ten Klooster
Pastor bij Tienerkamp 16-22 augustus: pastoor Henri ten Have

Voor wie? Tieners van 12 t/m 15 jaar (je zit op de middelbare school tijdens het aanmelden)
Wanneer? 10-16 en 16-22 augustus 2013
Hoeveel? 135 euro (als de financiën een probleem zijn, kan hiervoor in overleg met pastoor ten Have een oplossing gezocht worden)
Opgave en verdere informatie: , www.aartsbisdom.nl.