Vrijdag, 17 november 2017

Bedevaart naar Kevelaer

Bedevaart naar KevelaerDe Arnhemse bedevaart naar Kevelaer bestaat dit jaar 160 jaar. Sinds 1853 zijn al vele pelgrims vanuit Arnhem en omstreken naar Kevealer gegaan.

Dit jaar is dus een bijzonder jaar dat wij uitgebreid willen vieren. Om ons jubileum te vieren zal Kardinaal W. Eijck een plaquette onthullen in de vijfde statie van de Kruisweg.

Wij willen u attent maken op onze bedevaart en u uitnodigen om deel te nemen. De bedevaart is op 5 oktober aanstaande. Meer informatie staat op onze website www.arnhemsebroederschapkevelaer.nl. Hier is ook een formulier beschikbaar waar u zich kunt opgeven voor deelname. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 026 - 361 45 56.

Verder is er een speciale bedevaart voor jongeren, vanaf de brugklas. Met een luchtig programma willen we jongeren laten kennismaken met Kevelaer. De jongerenbedevaart wordt begeleid door pastor Anita Coenraads van de Eusebiusparochie uit Arnhem, Velp en Rozendaal. De jongerenbedevaart vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2013. Meer informatie hierover is ook op de website te vinden.

Arnhemse Broederschap O.L.V. van Kevelaer