Vrijdag, 17 november 2017

Volkskerstzang Bennekom

Volkskerstzang BennekomWilt u zich dit jaar zingend en luisterend voorbereiden op de kerst? Dan wordt u op zondag 22 december de gelegenheid geboden om bekende en minder bekende advents-/ en kerstliederen mee te zingen en te luisteren naar inspirerende teksten, tijdens de welbekende Volkskerstzang.

Het thema is: “Een gewoon bijzonder kind..” In navolging op de mooie, met muziek gevulde, Volkskerstzang in 2012 heeft de Raad van Kerken Bennekom ook dit jaar het Edes Orkest, o.l.v. dhr. R.Ritzen bereid gevonden haar muzikale medewerking te verlenen.

Laat u inspireren en meevoeren met de mooie muziek van het Edes Orkest, de gevarieerde advents-/ en kerstliederen met bijbehorende teksten en meditatie verzorgd door da. Hilde Graafland, op weg naar kerst. U bent om 18.30 uur van harte welkom op zondag 22 december in de Oude of Sint Alexanderkerk aan de Dorpsstraat in Bennekom. Inlichtingen bij: Janneke Postma, tel. 415813.