Maandag, 20 november 2017

Speciale adventviering in Bennekom

Derde AdventAdventsliederen van Huub Oosterhuis

In de avondviering op de derde zondag van de advent in de Oude Kerk in Bennekom, staan de liederen van Huub Oosterhuis centraal. De adventsliederen van Huub Oosterhuis wijken af van het traditionele kerstgenre. De gezongen teksten zijn getoonzet door Bernard Huijbers en Tom Löwenthal.

De liederen worden gezongen door het RK koor Arsis onder leiding van Conny van den Broek en het Projectkoor Brinkstraatkerk onder leiding van Wim van der Heide. Verschillende liederen uit het Nieuwe liedboek, worden in samenzang gezongen.

Ds. J.J.Th. Meijer, zal in de viering voorgaan. Elly Meijer begeleidt de koren op de piano en Gert Winkelhorst bespeelt het orgel.

Deze zangviering op zondag 15 december 2013 begint om 18.30 uur en vindt plaats in de Oude of Sint Alexanderkerk te Bennekom.