Dinsdag, 21 november 2017

Uitnodiging voor kindermusical ‘Mozes’

Kindermusical MozesWeten jullie het nog? Een jaar geleden heeft een grote groep kinderen uit onze parochie een onvergetelijke dag beleefd door te spelen in de musical ‘David en Goliath’. Waren jullie daar ook bij? Ook de vele toeschouwers hebben genoten en konden niet geloven dat zo’n mooie musical in maar één dag geoefend was.

Ook dit jaar organiseert de z. Titus Brandsmaparochie weer een musical voor jullie!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou leuk een keer te schitteren in een musical als zanger, danser of acteur? Meld je dan aan en doe met ons mee. Op zaterdag 29 maart verzorgt theatergroep ‘De Vliegende Speeldoos’ een dag vol verhalen, oefeningen, spel, muziek en dans, en ’s avonds wordt de musical opgevoerd voor al jullie ouders, opa’s en oma’s, familie en iedereen uit onze parochie die wil komen kijken.

De musical gaat over Mozes die een hele bijzondere en belangrijke opdracht krijgt. Wij gaan spelen en zien wat er dan allemaal met hem gebeurt. De dag begint om 13:00 uur voor kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15:00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19:00 uur en zal tot ongeveer 20:15 uur duren.

De hele dag vindt plaats in de St. Jozefkerk in Heelsum, het adres is Kamperdijklaan 2.

Wil je meedoen? Er is plek voor 50-120 kinderen, dus reageer op tijd, het liefst voor het einde van de maand februari. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: . Vermeld in dit mailtje:

• Naam
  • Leeftijd (op 29 maart)
  • Groep basisschool
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

Alle informatie in het kort:

• Op zaterdag 29 maart organiseert de parochie een kindermusical over Mozes.
  • Als je mee wilt doen, mail ons dan zo snel mogelijk, het liefst in de maand februari.
  • Er is plek voor 50-120 kinderen uit de hele parochie, in de leeftijd 4-12 jaar.
  • De locatie van voorbereiding en opvoering is Kamperdijklaan 2 te Heelsum.
  • De dag begint om 13:00 uur voor groep 3 t/m 8, en om 15:00 uur voor groep 1 & 2.
  • Om 19:00 uur ’s avonds wordt de musical opgevoerd.

Hopelijk tot ziens!

Pastoraal werker Yuri Saris