Zondag, 19 november 2017

Gelderse Netwerkdag Kerk en Milieu - Vervolg

Duurzaamheid: onze zaakOp zaterdag 8 maart 2014 zal weer een provinciale Kerk-en-Milieudag worden gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. U bent allen welkom in het Gemeentecentrum ‘De Brink’, Brinkstraat 39, in Bennekom.

Het thema van de dag is ‘Duurzaamheid: onze zaak’. In de loop van de dag kunnen we inspiratie opdoen vanuit diverse christelijke tradities. ’s Morgens beginnen we met de theologische visies over duurzaamheid en de pastorale praktijk van drie voorgangers uit verschillende tradities. Tijdens de middag kunt u deelnemen aan werkgroepen om de woorden om te zetten in daden.

De kosten van de dag zijn 15 euro per persoon te voldoen bij aankomst. Dit is inclusief consumpties en lunch. Ieder wordt uitgenodigd een kleinigheid uit de keuken mee te nemen voor de koffie/thee om te delen.

U kunt u schriftelijk aanmelden voor deze dag of nadere informatie verkrijgen bij:

Truus Appelman-Komen
Vossenweg 57, 6721 BM Bennekom

Bereikbaarheid en routebeschrijving

Per trein en bus
Vanaf station Ede-Wageningen bus 52, halte Strooiweg, Bennekom, daarna tweede straat links, Krulweg,. Na ongeveer honderd meter ziet u aan de linkerkant de Brinkstraatkerk en de ingang van gemeentecentrum ‘De Brink’.

Per auto
Vanaf Utrecht of Arnhem (A12): afrit Ede Wageningen richting Wageningen. Afslag Bennekom (van Balverenweg), eerste straat rechts Molenstraat, na ruim een kilometer bij de kruising met de Commandeursweg rechtdoor, daarna eerste straat rechts Krulweg. Na ongeveer honderd meter ziet u aan de linkerkant de Brinkstraatkerk en de ingang van gemeentecentrum ‘De Brink’ met parkeerterrein.

Programma

Zie bijgevoegde bestanden voor het programma en de toelichting van de werkgroepen.