Zondag, 19 november 2017

Zomerpelgrimage naar Israël

Meer van GallileaAls laatste werkzaamheid in onze parochie zal ik deze zomer in samenwerking met VNB een pelgrimage naar Israël begeleiden voor jongvolwassenen. Van 24 juli tot en met 31 juli bezoeken we Israël, het Heilige Land.

We volgen in de voetsporen van Jezus en luisteren naar Zijn stem. Zijn woorden klinken door in Bijbelverhalen die we lezen op de bijzondere plaatsen waar ze plaats hebben gevonden. We zullen wandelen door natuur en woestijn, rondom het meer van Galilea en door de heuvels, waar Jezus zelf rondliep. We beginnen in Bethlehem en zullen eindigen in Jeruzalem.

De reis is gericht op Nederlandse en internationale jongvolwassenen van 18-35 jaar. De voertaal zal daarom Engels zijn. De kosten van de reis zijn €1049, inclusief transport, verblijf, maaltijden, excursies en begeleiding door een privé-gids. Als je graag mee wilt maar de kosten zijn nog wat te hoog, neem dan even contact met me op (). Meer informatie vind je op www.jongtitus.nl

Pastoraal werker Yuri Saris