Maandag, 20 november 2017

25-jarig priesterjubileum pastoor Hans Boogers

Pastoor Hans Boogers25 jaar geleden beleefde Hans Boogers na zijn stageperiode in onze parochie de priesterwijding in St. Johannes de Doper en daarna zijn eucharistieviering in de Verrijzeniskerk.

Nu gaat hij zijn 25 jarig priesterjubileum vieren. Waarvoor van harte de bijgevoegde uitnodiging. Er zijn vast nog parochianen die herinnering aan hem hebben. Hij gaat het vieren op twee momenten op Sacramentsdag, 22 juni, in de ochtend in Dronten en in de middag in Hasselt.

Met de woorden van pastoor Hans Boogers: "ja deze dagen kijk ik veel in foto boeken die voor mij zoveel betekenen."

Voor nu vrede en alle goeds voor jullie aldaar en hartelijke groet, Hans Boogers

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Uitnodiging25jarigjubileumpastoorBoogers.pdfUitnodiging25jarigjubileumpastoorBoogers.pdf2014-04-28