Maandag, 20 november 2017

Bloesembedevaart - Bloemen voor moeder

Moederdag en BloesembedevaartVorig jaar was bloesembedevaart in Renkum een groot succes door de grote en enthousiaste deelname van kinderen uit de hele parochie Z. Titus Brandsma met hun ouders en grootouders. Dit jaar wordt de bloesembedevaart 's morgens gehouden op 11 mei. Er is dit jaar gekozen voor een ochtendprogramma zodat s middags de gezinnen Moederdag kunnen vieren.

s' Morgens vieren we Moederdag mede ter ere van Moeder Maria in Renkum met een Eucharistieviering om 10.00 uur met medewerking van de beide kinderkoren uit Renkum en Heelsum/Ede. Speciaal uitgenodigd zijn de eerste communicanten uit de hele parochie Z. Titus Brandsma en omgeving met hun gezinnen. Na de Eucharistie houden we een korte processie door het Rosarium Mariae, evenals vorig jaar. Iedereen wordt uitgenodigd een bloem of bloesemtak mee te nemen, de kinderen het liefst twee.

Mede namens Bedevaartwerkgroep Renkum,
Pastoor Henri ten Have