Vrijdag, 17 november 2017

Bisdombedevaart naar Lourdes, ook voor jongeren

LourdesgrotIn de aankomende meivakantie gaan we met de parochies van het Aartsbisdom Utrecht naar Lourdes. Net als in 2012 gaan we waarschijnlijk met ruim 1.500 mensen deze bedevaart maken. We hopen dat deze keer ook weer veel kinderen, tieners en jongeren meegaan. Voor kinderen, tieners en jongeren t/m 25 jaar is er een flinke subsidie, waardoor de reis heel goedkoop is: slechts € 295,-- p.p.. Op deze manier wordt aan hen de mogelijkheid geboden deel te nemen.

Uit ervaring is gebleken dat pelgrims (en dus ook kinderen, tieners en jongeren) door de Lourdesbedevaart meer betrokken raken met de parochie. Daarom is dit een mooie manier om te bouwen aan de toekomst van onze kerk.

Hieronder vindt u meer informatie over de bisdombedevaart.

Bisdombedevaart naar Lourdes, meivakantie 2015

Met een kinder-, tiener- en jongerenprogramma

Heb jij ook zin om in de meivakantie lekker een weekje weg te zijn uit de dagelijkse sleur van school of werk? Houd je van gezelligheid en vind je het leuk om andere kinderen, tieners en jongeren te ontmoeten en samen het geloof te vieren en te ontdekken? Dan ben je van harte uitgenodigd om samen met je parochie deel te nemen aan de Lourdesbedevaart van het Aartsbisdom Utrecht.

Deze reis is bestemd voor alle leeftijden en heeft drie reismogelijkheden:

• TGV: 2 t/m 9 mei 2015
  • Vliegtuig: 3 t/m 8 mei
  • Bus & VNB-lance: 1 t/m 9 mei

De reis kost voor kinderen, tieners en jongeren van 0 t/m 25 jaar € 590,--. Maar vanwege een flinke subsidie vanuit diverse kanten (parochie/caritas, Lourdesfonds, jongerenfondsen) hoeven kinderen, tieners en jongeren (0 t/m 25 jaar) maar € 295,-- te betalen. Schroom niet en maak hier gebruik van. Het is dan wel belangrijk dat je bij de parochiecoördinator of bij de pastoor van jouw parochie aangeeft dat je gebruik wil maken van deze subsidie, zodat ze hiervan op de hoogte zijn. Kinderen, tieners en jongeren nemen deel aan het algemeen programma. Daarnaast kunnen ze kiezen om bepaalde programma-onderdelen met eigen leeftijdsgenoten mee te maken.

Het wordt echt een geweldige reis. Grijp dus je kans en ga mee. Voor meer informatie en inschrijving:

• Zie de berichtgeving in het eigen parochieblad of op de website van de parochie
  • Informeer bij je parochiecoördinator
  • Kijk op www.vnbreizen.nl of bel VNB: 073-6818111
  • Kijk op www.aartsbisdom.nl/bedevaarten, neem contact op via tel.:030-2361570 of mail naar de coördinator van de reis, Ben Lokate: