Vrijdag, 17 november 2017

Lustrumconcert Koor Arsis op 22 november

Lustrumconcert ArsisOp zaterdag 22 november viert het koor Arsis haar 25-jarig bestaan met een lustrumconcert in de Maria Virgo Regina kerk. Het concert begint om 15.00 uur.

In het koor Arsis zingen 30 zangers en zangeressen variërend in leeftijd vanaf 35 jaar. Met veel plezier en onder leiding van dirigent Conny van den Broek zingen zij maandelijks tijdens een viering in de RK kerk in Bennekom.

Het programma van het concert is samengesteld uit de meest favoriete liederen van de koorleden. Vele koorleden zijn al jaren lid en hebben een hechte band met elkaar. Ook hieraan zal aandacht besteed worden. Middels korte teksten wordt terug geblikt op 25 jaar delen van verdrietige momenten maar zeer zeker ook leuke gebeurtenissen.

Na afloop van het concert is er een hapje en drankje voor iedereen. En de toegang is gratis.

Zie tevens de Arsis website.