Vrijdag, 17 november 2017

Uitnodiging Oase-infoborrel 14 december 16.00 uur

Oase Info-borrelDit voorjaar werd het plan van voormalig pastor Hans Lammers gelanceerd om een (diaconaal) centrum voor ontmoeting, rust, persoonlijke oriëntatie en maatschappelijk engagement te realiseren in Oosterbeek. Sindsdien is er heel wat werk verzet om dit plan te verwezenlijken en veel mensen zijn daar op een of andere manier bij betrokken geweest als vrijwilliger, als donateur, als vertegenwoordiger van een samenwerkingspartner of als sympathisant.

Uw steun en belangstelling zijn en blijven voor ons van groot belang en wij willen dat ook graag onderstrepen. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de eerste “Oase-infoborrel”. Dat geeft ons niet alleen de gelegenheid om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten, maar ook de kans om u te informeren over de stappen die gezet zijn, de stand van zaken op dit moment en de plannen voor de komende tijd.

De “Oase-infoborrel” zal worden gehouden op zondag 14 december a.s. van 16:00-17:30 uur in het Trefcentrum van de Bernulphuskerk, Utrechtseweg 129 te Oosterbeek.

Wij zouden het fijn vinden u dan te mogen verwelkomen. In verband met de voorbereidingen, zouden we het op prijs stellen wanneer u ons wilt laten weten dat u van plan bent te komen, het liefst via een berichtje naar .

Namens het bestuur van stichting Oase Oosterbeek,
Yvo van Kuijck, voorzitter