Zondag, 19 november 2017

Kinderkorenfestival - Wie komt ons aanmoedigen?

Groepsfoto KinderkoorHet Parochiële Kinderkoor Sing to God (voorheen Stralende Sterretjes uit Ede) zal dit jaar voor het eerst meedoen met het landelijke Kinderkorenfestival. Aan dit festival doen verschillende kinderkoren uit het gehele land mee.

Het begint op zondag 15 maart met een viering gericht op kinderen in de Katholieke kerk van Rijsbergen (bij Breda). Deze eucharistieviering is om 10.30 uur. Het concours tussen alle kinderkoren vindt aansluitend plaats en duurt tot 16.30 uur. Voor de kinderen worden er ook nog extra activiteiten georganiseerd. Wij zouden het erg leuk vinden als er ook kinderen, gezinnen en andere parochianen uit de parochie komen, om ons te supporten! Dus wees welkom allemaal op zondag 15 maart in de St. Bavokerk in Rijsbergen, St. Bavostraat 7. Hopelijk komen er veel mensen ons aanmoedigen!

Kinderkoor ‘Sing to God’

Via onderstaande link zie je een filmpje van 5 minuten over het korenfestival in 2014.
Het item begint na ca. 1 minuut.
www.katholieknederlandtv.rkk.nl/seizoenen/2014/afleveringen/01-04-2014

Zie tevens de bijlage hieronder.

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Kinderkorenfestival 2015_programmakrant-4.pdfKinderkorenfestival 2015_programmakrant-4.pdf2015-03-07