Vrijdag, 17 november 2017

Kerkennacht 2015

KerkennachtEvenals twee jaar geleden zal in het weekend van de langste dag weer een kerkennacht worden gehouden in Nederland en net als toen doen ook een aantal kerken in Ede daar aan mee. Met name de Beatrixkerk, de Taborkerk, de Nieuwe Kerk, de Evangelisch Lutherse Kerk en ook onze Antonius van Padua Kerk.

De kerken zullen open zijn op vrijdag 19 juni van 18.00 tot 23.00 uur Iedere kerk is in die tijd te bezoeken en zullen er mensen zijn die een en ander kunnen vertellen over hun kerk. Tevens zal er orgelmuziek en koorklanken klinken. Tevens is overal een informatie-stand over Meet-Inn. In onze kerk zijn de repetities van het Kinderkoor en jongerenkoor.En om 21.00 uur zal er een avondgebed worden gehouden volgens kloostertraditie.

Iedereen is van harte uitgenodigd om eens over de drempel te stappen bij de buren en daar eens kennis te maken met een kerk uit een andere traditie. Graag tot ziens op vrijdag 19 juni.