Dinsdag, 21 november 2017

Vormsel voorbereiding

VormselIn 2016 is er weer de mogelijkheid voor het sacrament van het vormsel. Misschien denk je: wat is dat, vormsel? Is dat iets voor mij, daar moet ik eerst meer van weten. Dat vinden wij logisch.

Daarom bieden wij jongeren, in de leeftijd van 12/13 jaar en hun ouders de mogelijkheid om een informatieavond te bezoeken. Daar wordt uitgelegd wat het vormsel inhoudt en wat we daar allemaal voor gaan doen, want er zit wel enige voorbereiding aan vast. Dat vinden we ook logisch.

De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 27 oktober a.s. om 19.30 uur in de parochiezaal van de Salvatorkerk (Willibrord geloofsgemeenschap) in Veenendaal. Adres: Adriaen van Ostadelaan 54, 3904TL in Veenendaal. We hopen jullie daar te ontmoeten. Mochten jullie je al willen opgeven, dan kan dat ook al via de mailadressen.

Namens de Vormselwerkgroep
Claudia Benning;