Zondag, 19 november 2017

Gelderse bedevaart O.L.V. van Renkum

O.L.V. van RenkumOp zondagmiddag 18 oktober 2015 vindt in de RK bedevaartskerk te Renkum de jaarlijkse Gelderse bedevaart plaats ter ere van Maria van Renkum, de Vrouwe van Gelderland. Parochianen van Gelderland worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze van oudsher traditionele bedevaart.

Komt u ook? Deelname is gratis! Vervoer: op eigen gelegenheid.

Het programma begint 14.00 uur met bloemenprocessie en rozenkransgebed, 14.30 uur: Pontificale Eucharistieviering met hoofdcelebrant pastoor H. Scheve van de parochie HH twaalf apostelen te Zutphen. 15.45 uur: Lof met uitstelling van Allerheiligste Sacrament. Vanaf circa 16.00 uur is er in de pastorie gelegenheid voor ontmoeting.

Adres: Parochiekerk O.L.V. Ten Hemelopneming Dorpsstraat 1 te Renkum.
Bereikbaar vanuit station Arnhem en Wageningen met buslijn 52, uitstappen halte Don Boscoweg.
Info: www.MariaVanRenkum.nl.