Maandag, 20 november 2017

Oecumenische viering 17 januari in Rhenen

Rhenen kerkIn de week van gebed voor de eenheid organiseert de Raad van Kerken Rhenen-Kesteren weer haar jaarlijkse oecumenische viering. Deze viering wordt gehouden op zondag 17 januari 2016 vanaf 10.15 uur in de Gedachteniskerk, Herenstraat 82 te Rhenen.

In deze gebedsdienst rondom het thema ‘Het woord is aan jou’ zullen dominee Inge de Jong (Ontmoetingskerk Rhenen) en pastor Guido Dieteren (St. Cuneragemeenschap) gezamenlijk voorgaan. Ook de Vrijzinnigen Rhenen zijn vertegenwoordigd. De Cantorij van de Ontmoetingskerk zal de zang verzorgen.

Zo willen we uitdrukken dat we geloofsgenoten zijn, dat we elkaar kunnen inspireren, dat we naar elkaar willen luisteren, en vooral dat we met elkaar vierend rond het woord van de Heer willen samenkomen. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te vieren. Na afloop van de viering ontmoeten we elkaar bij een kopje koffie of thee.