Maandag, 20 november 2017

Zondag 31 januari: Tituszondag in Oosterbeek

OosterbeekOp zondag 31 januari (5e zondag van de maand) houden we weer een Titusviering: één gezamenlijke viering voor alle parochianen van de Titus Brandsmaparochie. Deze Titusviering wordt gehouden in de kerk van Oosterbeek (Utrechtseweg 129) en begint om 10.30 uur.

De leden van het pastoraal team zullen in deze Eucharistieviering voorgaan. Tijdens deze viering zal het parochieel koor Laudate Dominum zingen.

Met deze Tituszondagen willen we bijdragen aan een verdere kennismaking tussen onze parochianen overal vandaan. Daarom ook is er na afloop van de viering volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie.

Er is deze zondag dus geen viering in onze 9 andere kerken. Want we hopen van harte u allemaal weer te mogen begroeten op zondag 31 januari om 10.30 uur in de kerk van Oosterbeek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.