Zondag, 19 november 2017

Vastenexpositie 2016 - Stilte zoeken

Stilte zoekenOp zaterdag 13 februari om 14.00 uur wordt de expositie “Stilte zoeken” van Hannelieke van de Beek geopend in de R.K. Johannes de Doper kerk, Bergstraat 17, Wageningen. U bent van harte uitgenodigd voor de opening van deze expositie.

Al vele jaren organiseert de Expositiegroep van de R.K. Johannes de Doperkerk een kunstexpositie ter inspiratie op weg naar Pasen.

Hannelieke van de Beek (www.hanneliekevandebeek.exto.nl) is maatschappelijk betrokken en reageert in haar werk op wat er ver weg en dichtbij gebeurt. Zij combineert tekst, textiel, borduursels, foto’s, verf en andere (natuurlijke) materialen tot een kunstwerk met een verhaal. Veel van haar werken zijn geïnspireerd op de bijbel. Ook impressies van haar reizen en ervaringen zijn verwerkt in haar kunstwerken. Zij is een veel gevraagde kunstenaar, die in 2012 ook al eens bij ons heeft geëxposeerd.

De expositie is te bezoeken elke zaterdagmiddag van 13 februari t/m 28 maart van 14.00 uur tot 16.30 uur en rondom de vieringen in de kerk.

Kom naar de expositie en laat u verrassen!