Donderdag, 23 november 2017

Jongerenkoor tijdens de Paaswake. Zing jij mee?

JKAZaterdagavond 26 maart zingen wij als jongerenkoor de Paaswake om 21:30 uur in Heelsum. Wij willen van deze viering een speciale jongerenviering te maken. Om deze viering zo leuk mogelijk te maken, mogen jongeren uit de hele parochie (gedeeltelijk) met ons koor meezingen tijdens de Paaswake.

Voordat de jongeren mee kunnen zingen in deze viering, moeten ze natuurlijk wel de liedjes leren. Daarom lijkt het ons erg gezellig om ‘s middags met de jongeren en het koor de liedjes voor de viering te oefenen en door te nemen. Na het oefenen zullen alle jongeren en wij als koor gezamenlijk eten. Na het eten kunnen de laatste dingen ingestudeerd worden, om vervolgens de liedjes in de viering om 21:30 uur ten gehore te brengen.

Deze middag begint om 16:00 uur bij de St. Joseph kerk (Kamperdijklaan 2) in Heelsum. Vind jij en/of kent u jongeren die het leuk zouden vinden om met deze dag mee te doen? Dan kan jij/u een mail te sturen naar het e-mailadres van ons koor: . Na deze mail ontvangen de jongeren dan verdere informatie over deze gezellige dag.

Wij hopen dat veel jongeren zich aanmelden. Wij hebben er in ieder geval al veel zin in!

Jongerenkoor JKA