Vrijdag, 17 november 2017

Spring Barbecue Shalom voor jongeren

BarbecueOp zaterdag 30 april organiseert de Gemeenschap Shalom Nederland de 'Spring Barbecue Shalom' voor jongeren. Het programma is heel bijzonder, want wij ontvangen Pater Cristiano Pinheiro van de Shalom missie van Rome. Hij is leider van de internationale Shalom Band. Tijdens de aanbidden zal hij de muziek begeleiden.

Programma:
Om 16 uur inloop;
Om 16:30 uur aanbidden;
Om 17:30 uur barbecue + concert;
Om 20:00 uur einde;

De dag wordt afgesloten met een speciaal concert van Pater Cristiano Pinheiro.

De Spring Barbecue Shalom vindt plaats in de pastorie van de Kerk O.L.V. ten hemelopneming, Dorpsstraat 1, Renkum. De eigen bijdrage voor deelname aan deze dag is € 5. De locatie is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom zorgt de organisatie voor vervoer vanaf station Ede-Wageningen naar Renkum. Indien je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan aan bij je aanmelding.

Opgave kan via , telefonisch via 06-17009194 of via facebook: Shalom Nederland.