Vrijdag, 17 november 2017

Een musical voor en met jou in de hoofdrol!

EstherUitnodiging voor alle kinderen van de Zalige Titus Brandsma parochie Na groot succes van de opvoering van de musical “David en Goliath” en de musical “Mozes” organiseert de parochie dit jaar weer een musical voor jullie en wel de musical Esther!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou leuk om (weer) te schitteren in een musical als zanger, danser of acteur? Meld je dan aan! Op zaterdag 26 november 2016 verzorgt theatergroep ‘De Vliegende Speeldoos’ een dag vol verhalen, spel, muziek en dans. In één dag wordt de musical met jullie ingestudeerd. ’s Avonds voeren jullie de musical op voor al jullie ouders, opa’s en oma’s en iedereen uit de parochie.

De musical Esther gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 en 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 20.30 uur. De voorstelling vindt plaats in de St. Josef Kerk, Kamperdijklaan 2 in Heelsum.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, laat het ons dan weten en stuur de volgende gegevens uiterlijk 29 oktober naar het mailadres: .

Leeftijd (op 26 november 2016)
Groep basisschool
Woonplaats
E-mailadres

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Ongeveer drie weken van tevoren krijg je meer informatie over de dag zelf. In de bijlage vindt je de poster van de musical.

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Poster musical Esther 2016.pdfPoster musical Esther 2016.pdf2016-10-17