Vrijdag, 17 november 2017

Sacrament van het Vormsel 2017

VormselSpecifiek voor kinderen uit HDOR en Wageningen-Bennekom.

In januari 2017 hopen wij weer een groep enthousiaste kinderen voor te mogen bereiden op het sacrament van het Vormsel.

Daar aan voorafgaand zal een informatieavond worden gehouden voor ouders en hun kind(eren) in de leeftijd van 12,13 jaar. Tijdens deze informatieavond zal er uitleg gegeven worden over de voorbereidingsbijeenkomsten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inhoudelijke invulling van de bijeenkomsten en andere praktische zaken.

Deze informatieavond zal plaatsvinden op vrijdag 16 december in de parochiezaal van de RK kerk te Renkum, Utrechtseweg 153. Aanvangstijd is 19.30uur. De voorbereidingsbijeenkomsten zelf zullen plaatsvinden in de Verrijzeniszaal van de RK kerk te Wageningen, Bergstraat 17. En, de plechtige vormselviering zal plaatsvinden op 1e Pinksterdag, 4 juni ook in de RK kerk te Wageningen. De vormheer is dat jaar Mgr Woorts!

De Vormselvoorbereidingsgroep bestaat uit de volgende mensen: Pater Aristotelès, Marthe de Vries, Liesbeth van der Werf en pastoor Henri ten Have. Laatstgenoemde is zelf ook actief betrokken bij de voorbereidingen en zal dan ook bij een aantal bijeenkomsten deels of geheel aanwezig zijn.

Mocht u als ouder(s) uw kind(eren) al willen opgeven dan kan dit via het volgende emailadres: of bij Liesbeth van der Werf, tel nr: 06-46832006. Wij als vormselvoorbereidingsgroep hebben er heel veel zin in om uw zoon/dochter te mogen voorbereiden op dit bijzondere sacrament en hopen dan ook vele ouders en kinderen te ontmoeten op vrijdag 16 december!

De vormselvoorbereidingsgroep.