Vrijdag, 17 november 2017

Kerstspel in Heelsum

KerststalHet kerstverhaal komt tot leven in Heelsum. Kom je ook kijken?

Op 24 december, Kerstavond, van 17.00 tot 18.00 uur. In de tuin van de St.Josephkerk aan de Kamperdijklaan te Heelsum.

Bij de St.Josephkerk zal een stal staan met echte dieren en figuranten die de rollen van Jozef en Maria en andere personen uit het kerstverhaal vertolken.

Volg Maria en Jozef op hun tocht naar Bethlehem, zie hoe ze terecht komen in de stal waar Maria haar kind ter wereld brengt, en luister naar het engelenkoor dat de herders in het veld uitnodigt om het kindje als eerste te komen bezoeken.

Kom je ook een bezoek brengen aan de stal? Vanaf 16.30 uur kun je de dieren aaien.

Na het bezoek aan de stal is iedereen welkom in de kerk, waar we nog even stil zullen staan bij wat Kerstmis voor ons kan betekenen.

Na afloop is er warme chocolademelk, glühwein en iets lekkers.

Tot ziens bij de stal!

Kerstspel in Heelsum