Maandag, 20 november 2017

Vastenexpositie 2017 - Wat raakt, verbindt

Aqua - Willem van den HeuvelIn de St.Johannes de Doper en Verrijzenis des Heren kerk te Wageningen wordt sinds vele jaren een kunstexpositie georganiseerd tijdens de veertigdagentijd. Dit jaar sluiten we aan bij het Jaarthema ‘Wat raakt, verbindt’, in de hoop ook parochianen uit andere locaties en belangstellenden van buiten de parochie te interesseren.

De leden van de expositiegroep hebben Willem van den Heuvel (www.heuvelkunst.nl) uitgenodigd om te exposeren. Naast zijn loopbaan als architect is hij gaan schilderen in diverse stijlen. Hij vindt zijn inspiratie in dagelijkse dingen die hij ziet in het leven van anderen, die hij leest of zelf meemaakt.

Op zaterdag 4 maart 2017 wordt om 14.00 uur de vastenexpositie geopend door Henk van Schaik, een betrokken parochiaan, die inspiratie vindt in het parochieleven en interkerkelijke activiteiten o.a. Kernet, in aanwezigheid van Willem van den Heuvel. U bent van harte uitgenodigd.

De expositie is te bezoeken elke zaterdag van 4 maart t/m Paaszaterdag 15 april van 14.00 tot 16.30 uur en rondom de vieringen t/m Pasen in de kerk aan de Bergstraat. Op 8, 15, 22, 29 maart, 5 en 12 april wordt om 19 uur een oecumenische vesper gehouden in genoemde kerk.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Maria van Schaijik: 06 573 468 71

Laat u inspireren gedurende de veertigdagentijd!