Donderdag, 23 november 2017

Lentewandeling 23 april

LentewandelingIn het kader van 60 jaar Maria Virgo Regina houden we op 23 april de lentewandeling.

We gaan wandelen vanaf de parkeerplek aan de Regentesselaan (zo halverwege). Aanvang zo rond 11.45 uur (direct na de viering van 10.00 uur in de RK Kerk te Bennekom, Heelsumseweg 1). Vertrek en ook weer aankomst op deze parkeerplek. U kunt daar met eigen auto naar toe. Wilt U meerijden na de dienst vanaf de kerk (vertrek zo rond 11.40 uur). Dan komt u daarna ook weer terug bij de kerk.

Vanaf deze parkeerplaats aan de Regentesselaan lopen we door een afwisselend bosgebied met mooie oude lanen (met ontluikende bomen) richting het beekdal alwaar we oversteken richting Informatiecentrum Renkums Beekdal. Daar drinken we een kopje koffie. We lopen weer terug via diverse zwemvijvers, over nauwe bospaadjes, langs de oliemolenbeek en de theekoepel. Een gevarieerde route van ongeveer 5 km.

Verzamelplek: Regentesselaan Wageningen, dit is een afslag (rechts als je richting Renkum rijdt) van de Keijenbergseweg, na de afslag Hartenseweg de TWEEDE afslag rechts. (GPS van de parkeerplaats ligt op 51°59’16.1″N 5°43’01.6″E.)

De jubileumcommissie

Maria Virgo Regina 60 jaar