Donderdag, 23 november 2017

Leo Fijen naar Salvatorkerk Veenendaal

Leo FijenOp maandagavond 19 juni om 20.00 uur komt tv-journalist en schrijver van spirituele boeken Leo Fijen naar de Salvatorkerk, A. van Ostadelaan 54 in Veenendaal. Leo Fijen komt praten over kansen voor lokale kerken in deze tijd. Hij zal geen ingewikkeld verhaal vertellen met theologische beschouwingen.

Nee, hij wil inspireren met tien concrete voorbeelden van deze kansen, voorbeelden die voor iedereen zijn na te volgen. Maar hij zal ook vertellen dat deze tien voorbeelden slechts werken wanneer een christen in zijn of haar hart wordt geraakt en daarmee de geestdrift krijgt om deze kansen te benutten. Leo Fijen zal dus een verhaal vertellen over organisatorische kansen aan de buitenkant van de lokale kerk maar ook over innerlijke groei van iedere christen.

Leo Fijen is vooral bekend geworden als de presentator van godsdienstige programma’s bij de KRO en RKK, zoals Kruispunt. Daarnaast is hij auteur van veelgelezen boeken over het kloosterleven en alledaagse spiritualiteit.