Maandag, 23 october 2017

Vormseltraject 2017-2018

VormselOp maandagavond 6 november zal een informatieavond worden gehouden voor ouders en kinderen die zich hebben aangemeld voor deelname aan het vormsel voorbereidingstraject. Tijdens deze avond zal er algemene informatie worden gegeven over het Sacrament van het Vormsel, het programma dat door de kinderen zal worden doorlopen als voorbereiding op het Vormsel.

De Vormselviering zal dit jaar plaatsvinden op zondag 20 mei 2018 (1e Pinksterdag) in de RK kerk Johannes de Doper in Wageningen.

De informatieavond begint om 19.30uur en zal plaats vinden in de Verrijzeniszaal van de RK- kerk Johannes de Doper in Wageningen. (adres: Bergstraat 17) Na afloop van deze avond is er ook nog gelegenheid om uw zoon/dochter aan te melden voor het vormselvoorbereidingstraject.

Mocht u voor uw zoon/dochter geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar u bent wel geïnteresseerd in het vormsel, kom dan met uw zoon/dochter naar de informatieavond op 6 november. Ook na afloop van deze avond kunt u uw zoon/dochter nog aanmelden!!

Ouders en kinderen zijn dan ook van harte welkom!