Zondag, 25 februari 2018

Uitnodiging Vastenexpositie 2018

De poort naar de bruiloft - Jackie HowardIn de St.Johannes de Doper en Verrijzenis des Heren kerk te Wageningen wordt sinds vele jaren een kunstexpositie georganiseerd tijdens de veertigdagentijd. Ook dit jaar hopen wij dat parochianen uit de verschillende locaties en andere belangstellenden geïnteresseerd zullen zijn. De leden van de expositiegroep hebben Jackie Howard (www.jackiehoward.nl) uitgenodigd voor deze expositie.

Joodse cultuur, psalmen & profeten en verwondering over de schepping zijn voor haar grote inspiratiebronnen. De liefde voor stoffen vormt een rode draad in Jackie’s werk. Door transparante stoffen, vezels en vliezen te bewerken met acrylverf en hoge temperaturen ontstaat een rijke organische textuur, die uitdrukking geeft aan de gelaagdheid van haar onderwerpen. Kleur vormt daarbij vaak het uitgangspunt.

Op zaterdag 10 februari 2018 wordt om 14.00 uur de vastenexpositie geopend door ds. Erica Hoebe, predikant wijkgemeente Lucas, in aanwezigheid van Jackie Howard. U bent van harte uitgenodigd.

De expositie is te bezoeken elke zaterdag van 10 februari maart t/m 17 maart van 14.00 tot 16.30 uur en rondom de vieringen in de kerk aan de Bergstraat 17 te Wageningen. Op de woensdagen 21 en 28 februari, 7 en 14 maart wordt van 19.00-19.30 uur een oecumenische vesper gehouden in genoemde kerk.

Voor informatie kunt u contact opnemen met: Maria van Schaijik: , tel. 06 57346871.

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.