Donderdag, 16 augustus 2018

Samenkomst Route 54 vrijdag 22 juni

Route 54Ben je (bijna) 12 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op de tweede jongerenactiviteit van Route 54. Deze wordt georganiseerd door Trees van 't Leven en Sandra Holtslag op vrijdag 22 juni bij Sandra thuis.

Tijd: 19:30 tot 21:30 uur. Het adres is Engelenweide 7 in Rhenen (let op: dit is in de nieuwbouwwijk tussen de ambulancepost en restaurant de Drie Zussen, achter Varenmos-Veenendaal). Het thema van de avond is Teamwork! Aanmelden kan bij Sandra via .

Nieuwe naam

De Jongerengroep heeft inmiddels de naam Route 54 gekregen. In mei had de jongerengroep (afdeling Veenendaal) een gesprek met onze collega-jongerengroep On the Road uit Bennekom. De jongerengroep –toen nog naamloos- heeft in overleg met On the Road gekozen voor de toepasselijke naam ‘Route 54’. Het leek namelijk voor de herkenbaarheid een goed idee dat de jongerengroepen van de zalige Titus Brandsmaparochie qua naam aan elkaar gelinkt zijn. Jongeren kunnen op deze manier altijd hun weg vinden. Het nummer 54 verwijst naar het huisnummer van de Salvatorkerk, daar waar Route 54 ontstaan is.

Alle jongeren binnen de parochie zijn welkom op de activiteiten van Route 54!

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.