Zaterdag, 21 juli 2018

Workshop Gregoriaans

GregoriaansZaterdag 10 november a.s. organiseert de parochiële “Schola Cantorum Gregoriana” van de RK parochie Zalige Titus Brandsma een workshop Gregoriaans in de Antoniuskerk in Ede. De dag heeft als thema “Gemengd Gregoriaans”.

De nadruk zal vooral liggen op het gezamenlijk zingen van de Gregoriaanse gezangen die worden behandeld en ingestudeerd. We zullen dieper ingaan op het Gregoriaans zingen met dames en/of heren stemmen, wat kan gezamenlijk gezongen worden en wat liever niet De muzikale leiding van de workshop is in handen van Ronald de Haan.

Heeft u interesse en wilt u graag kennis maken of zingt u graag Gregoriaans, meldt u dan aan. De kosten bedragen slechts € 10,- (incl. muziek, koffie, thee). Voor een lunch dient u zelf zorg dragen.

De workshop is van 10.00 uur tot 15.00 uur, inclusief ontvangst en afsluiting, en wordt gehouden in de Antoniuskerk, Stationsweg 112 te Ede.

Aanmelding en informatie: of T. 06-30254852

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.