Zaterdag, 21 juli 2018

Extra parochiereis Egypte - Februari 2019

Parochiereis EgypteHet aanbieden van een parochiereis naar Egypte, welke pastor Guido Dieteren in oktober zal verzorgen, blijkt een groot succes. Ruim 50 mensen waren eind maart naar de informatieavond gekomen om daar het enthousiaste verhaal van Guido te horen.

En dat sloeg aan. Want binnen een week waren er 40 aanmeldingen en was de parochiereis volgeboekt! En daar is Guido natuurlijk erg blij mee. Maar de keerzijde is dat hij diverse mensen heeft moeten teleurstellen, die ook graag hadden willen meegaan.

Daarom zal pastor Guido Dieteren nu in zijn vakantie een extra parochiereis naar Egypte verzorgen. Het programma van deze reis zal identiek zijn aan de parochiereis van oktober. In Cairo bezoeken we het Egyptisch museum, de Sfinx, de grootste bazaar van Afrika en, heel bijzonder, we gaan de Grote Piramide in! We trekken naar El Fayoum, Beni Hassan en Tell el Armana: prachtige mystieke plekken aan de Nijl, waar nauwelijks toeristen komen. Ook gaan we naar de tempels van Abydos en Dendera. In Luxor bezoeken we uiteraard Karnak en het Dal der Koningen. In Edfu betreden we de nog geheel intacte tempel van Horus. In Aswan bezoeken we de christelijk-koptische kathedraal en het eeuwenoude Simeonsklooster, waar we met de monniken in gesprek gaan over hun leven op zo’n afgelegen plek. En als afsluiting van deze unieke reis maken we een vijfdaagse cruise op het Nassermeer naar de tempels van Abu Simbel.

Al deze plekken en nog véél meer staan op het programma, want Guido wil u graag ‘De schatten van Egypte’ laten zien! En daar is nu dus een tweede mogelijkheid voor.

Deze extra parochiereis naar Egypte zal gehouden worden van woensdag 30 januari t/m woensdag 13 februari 2019.

Wilt u ook mee op deze unieke reis, neem dan contact op met pastor Guido Dieteren (0317) 619198, .

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.