Zondag, 19 november 2017

Toezegging Periodieke uitkering en Volmacht

Notariële volmachtIndien u een schenking wilt doen aan de Zalige Titus Brandsma parochie in de vorm van een periodieke uitkering kunt u onderstaande formulieren gebruiken.

U geeft daarbij meteen volmacht aan alle medewerkers van het kantoor van Smit & Moormann notarissen te Wageningen om u te vertegenwoordigen bij het ondertekenen van de voor schenking vereiste notariële akte.

Eenzelfde is mogelijk bij Olenz notarissen te Veenendaal (Vendelier 2, 3905 PA Veenendaal).

U treft hieronder een model van de tekst voor lijfrenteschenking (Model schenking), en een aanvraagformulier (Model toezegging en volmacht) aan (met betrekking tot de notaris te Wageningen).

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Model schenking.pdfModel schenking.pdf2013-03-29
Bewaar het bestand Model toezegging en volmacht.pdfModel toezegging en volmacht.pdf2013-03-14