Donderdag, 23 november 2017

Filmavond in Wageningen

The IntouchablesDoor een misverstand ging de filmavond in Wageningen op vrijdag 1 februari niet door. De jaarthemagroep vindt dit erg jammer, temeer omdat veel belangstellenden en Yuri Saris wel aanwezig waren.

We hebben een nieuwe datum kunnen vinden: Op vrijdag 1 maart vertonen we de film Intouchables in de parochiezaal Bergstraat 17, te Wageningen. Aanvang 19.30 u. begeleiding: Yuri Saris.

Intouchables is dè verrassingsfilm van het afgelopen jaar. Hoewel gemaakt met een bescheiden budget, is de film inmiddels de meest succesvolle film aller tijden. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en toont de ontmoeting tussen de verlamde, gefortuneerde Philippe en de Senegalese Driss, die net uit de gevangenis is ontslagen, en door sollicitatieplicht in aanmerking komt – tegen zijn zin – om Phillippes persoonlijke verzorger te worden.

De resterende fimavonden zijn:
Ede, Goede Herderkerk: 15 februari – aanvang 19.30 uur- film Doubt.
Bennekom: parochiezaal: 22 februari – aanvang 19.30 – Film:Il y a longtemps que je t’aime.

De jaarthemagroep.