Vrijdag, 17 november 2017

Jaarthema: Wat bezielt mij? Wat bezielt ons?

BezielingHet jaarthema is een van de activiteiten van de parochie z.Titus Brandsma. Het idee van zo’n overkoepelend thema is jaren geleden ontstaan in de R.K.parochie van Wageningen en intussen uitgewaaierd over het hele gebied van onze Titus Brandsmaparochie.

Het jaarthema is een spirituele handreiking naar alle parochianen, en in het kader van onze grote parochie kunnen wij binnen het jaarthema meer realiseren dan op kleine schaal ooit mogelijk zou zijn geweest.

Een gekozen jaarthema loopt over twee seizoenen. Het afgelopen seizoen was deel 1 van het thema "Wat bezielt mij? Wat bezielt ons?" Wij beginnen in september aan het tweede deel van ditzelfde thema met het bekende boekje met teksten en mijmeringen. Een boekje dus, speciaal voor u. Ook in uw kerk liggen de boekjes m.i.v. de startviering klaar. Op de middenpagina’s vind u o.a. ook het jaarprogramma 2013-2014.

Wij nodigen u van harte uit aan één of meer activiteiten mee te doen. U samen met anderen te verdiepen in vragen rond Bijbel, kerk, cultuur, maatschappij en samenleving. Deze uitnodiging geldt voor iedere parochiaan van de z. Titus Brandsmaparochie. U vindt de laatste updates rondom het Jaarthema op deze website.

De meeste activiteiten zijn gratis, maar vanwege omvang en achterliggende kosten wordt voor twee activiteiten, de meezingdag, en het bezinningsweekend een bijdrage gevraagd en is het noodzakelijk om het juiste aantal deelnemers te weten. Voor het overgrote deel van de activiteiten hoeft u zich dus niet op te geven.

Het bezinningsweekend "zit in de pen" maar dit soort weekenden blijken een geliefde bezigheid te zijn. De kloosters die we aanschreven zitten voorlopig vol, wat betreft groepen. Er wordt hard aan gewerkt om daar duidelijkheid over te krijgen.

Informatie en/of aanmelding:
telefoon: 0318 645831 (18.00-19.30 uur)
via email: / Per email: vermeld a.u.b. het onderwerp, aantal deelnemende personen + adres en telefoonnummer.

Werkgroep Jaarthema