Dinsdag, 21 november 2017

Het jaarthema - de laatste activiteiten

KoningsoordHet jaarthema is een belangrijke activiteit in onze parochie z.Titus Brandsma. Het idee van zo’n overkoepelend thema is jaren geleden ontstaan in de R.K. parochie Wageningen en is intussen uitgewaaierd over het hele gebied van onze nieuwe Titus Brandsmaparochie.

Het jaarthema is een spirituele handreiking naar alle parochianen. In het kader van onze grote parochie kunnen wij binnen ‘t  jaarthema meer realiseren dan op kleine schaal ooit mogelijk zou zijn geweest. Een gekozen jaarthema loopt over twee seizoenen. Het 2e seizoen van het jaarthema ‘Wat bezielt mij? Wat bezielt ons? ’loopt nu ten einde.

Er is een themaboekje met teksten en mijmeringen. Een boekje speciaal voor u. Ligt er geen exemplaar achter in de kerk? Vraagt u er dan om bij uw secretariaat.

Programma

Het seizoen 2013-2014 loopt ten einde. Wat ons rest is de meezingdag, een lezing en de  parochiewandeling - de Tituswandeling. Wij nodigen u van harte uit aan één of meer activiteiten mee te doen. Zo kunt u zich samen met anderen verdiepen in vragen rond  Bijbel, kerk, geloof, cultuur, maatschappij en samenleving.

De Parochiewandeling op zondag 18 mei

Na de viering van 10.30 uur in de St. Jozefkerk zal vanuit het Titus Brandsmacentrum  bij die kerk, een themawandeling zijn. We bezoeken onder begeleiding, verschillende plaatsen waar Titus heeft geleefd en gewoond. Op sommige lastige punten is, als dat nodig mocht zijn, gelegenheid om een stukje met een auto te gaan. Dit a.u.b. ruim tevoren even melden. Nadere informatie bij Henk Koop, e-mail: , tel: 0318-520074

Lezing

Een lezing, door pastoor Henri ten Have over dr. Ariens op woensdag 21 mei 14.00 uur in RK kerk in Wageningen. Bergstraat 17.

Bezinningsweekend in 2014

Het bezinningsweekend is in ‘t klooster Koningsoord in Oosterbeek. Er is een optie voor 10 -11 -12 oktober. Er is plaats voor 12 mensen. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd. Nadere informatie volgt.