Vrijdag, 17 november 2017

Tussen de Stilte en het Woord

JaarthemaAan het begin van dit nieuwe seizoen ligt er een prachtig programma voor u klaar. Allemaal activiteiten geïnspireerd op het thema "Tussen de Stilte en het Woord". Dat thema is komend jaar onze leidraad.

Op zondag 31 augustus hebben we in de Titus Brandsmaviering in Wageningen al de start van het nieuwe seizoen en ook de start van het nieuwe jaarthema gevierd. Daarna kon men meteen meedoen aan de eerste activiteit: de nazomerwandeling.

In deze viering is ook het nieuwe themaboekje gepresenteerd met daarin teksten en gebeden passend bij het jaarthema. Dit boekje ligt nu achter in iedere kerk en u kunt het kosteloos meenemen Binnen in dat boekje treft u het nieuwe jaarprogramma aan.

Programma

Wat staat er verder het komend jaar allemaal op het programma? Voor nu al een kleine greep daaruit:

• Een Bijbelcursus voor dummies.
  • Christelijke Meditatie en meditatief Bijbellezen.
  • Sacraal "dansend naar kerst."

Op deze website (zie Activiteiten Jaarthema 2014-2015) en in het jaarthemaboekje kunt het programma in zijn geheel lezen. Wanneer u aan een activiteit wilt meedoen, willen we u vragen om u van tevoren hiervoor op te geven via het e-mailadres: . Dan kan een en ander beter op elkaar afgestemd worden.

De jaarthemagroep wenst u, ons allemaal, een mooi spiritueel jaar toe.