Zondag, 19 november 2017

Bijbelcursus voor dummies

Bijbelcursus voor dummiesWe kunnen ongetwijfeld allemaal wel een paar Bijbelverhalen vertellen. Maar kent u ook de grotere lijn achter deze verhalen? Hoe ze zijn opgebouwd, wie ze heeft geschreven en waarom ze in de Bijbel staan? En wat is de Bijbel eigenlijk voor een boek? Wat moeten we met deze duizenden jaren oude verhalen, zijn ze eigenlijk wel echt gebeurd? Wie was Jezus, wanneer leefde Abraham, wat is de Apocalyps, waar is de Ark van het Verbond gebleven?

Op luchtige en humoristische wijze zal pastor Guido Dieteren drie dinsdagochtenden op deze vragen ingaan en nog veel meer vertellen over het belangrijkste boek in onze geschiedenis …. en voor nu.

De cursus wordt gehouden op de dinsdagochtenden 4, 11 en 18 november van 9.30 uur tot 11.30 uur in de kerkzaal te Wageningen, Bergstraat 17. Deelname is gratis. Indien mogelijk willen we u vragen om u van tevoren op te geven via of bij pastor Guido Dieteren, .