Vrijdag, 17 november 2017

Uitnodiging Meezingdag

MeezingdagDit is een uitnodiging voor elke parochiaan van de z.Titus Brandsmaparochie die een bijzondere uitdaging wil aangaan.

De werkgroep Jaarthema organiseert in het kader van het jaarthema: ’Tussen de Stilte en het Woord’, in Wageningen een meezingdag. Wij nodigen u uit om mee te doen met die MEEZINGDAG op zaterdag 30 mei, met de uitvoering aansluitend op zondag 31 mei 2015 in de Titusviering in Ede. De dag staat o.l.v. dirigente Rineke Hoens, met muzikale medewerking van Dick v.d. Meer. We repeteren in een dag werken van Huub Oosterhuis.

De meezingdag is op zaterdag 30 mei van 9.00 uur t/m 15.00 uur in de Verrijzeniszaal van de St.Johannes de Doper en Verrijzeniskerk in Wageningen (Bergstraat 17). Inloop vanaf 8.30 uur. De uitvoering, tevens ondersteuning van de Titusviering is op 31 mei, een zgn. 5e zondag. Er zijn dan geen vieringen in de andere kerken van de z.Titus Brandsmaparochie. Die Titusviering vindt plaats in de St. Antonius van Paduakerk in Ede (Stationsweg 112). Aanvang in Ede 10.30 uur.

Er wordt op 30 mei de hele dag voor u gezorgd. Logistiek en organisatie zijn in handen van de werkgroep Jaarthema van de z.Titus Brandsmaparochie.

Dit is in velerlei opzichten een grote activiteit en daardoor ook kostbaar. Daarom vragen we voor deze activiteit een bijdrage van € 10,- per zingende deelnemer. 'Aanmelden met vermelding van zangstem voor maandag 18 mei per mail: , of tel. 0318 645831 (tussen 18.00-19.00 uur).
Uw betaling op rekeningnummer IBAN NL72 RABO 0156 2767 20 t.n.v. Titus Brandsma onder duidelijke vermelding van “Meezingdag 30 mei” geldt als definitieve inschrijving.

Tot ziens!
Werkgroep Jaarthema