Maandag, 20 november 2017

Jaarthema 2015 - 2016

Jaarthema 2015-2016Aan het begin van dit nieuwe seizoen ligt er weer een programma voor u klaar. Activiteiten, geïnspireerd op het 2e jaar rond het thema ‘Tussen de Stilte en het Woord’. Zoals gebruikelijk is er ook weer een nieuw themaboekje, met teksten en gebeden passend bij ons jaarthema.

Een van de teksten staat hieronder afgedrukt. Het jaarthemaboekje wordt geïntroduceerd op zondag 30 augustus bij de Titusviering in Renkum. Daarna ligt het ook voor u klaar achter in uw kerk.

Over het jaarthemaprogramma van dit 2e deel: Op deze parochiële website, de prikborden en via de lokale secretariaten wordt u steeds op de hoogte gehouden t.a.v. de meest recente activiteiten. Wanneer u aan een activiteit wilt meedoen, willen we u vragen dit door te geven via het vermelde mailadres of via e-mailadres: . Zo kan een en ander beter op elkaar afgestemd worden.

Attentie: De cursus Icoonschilderen wordt door omstandigheden verplaatst naar april. Het gaat om 3 zaterdagmorgens t.w: 16-23-30 april. Zie aangepaste aankondiging elders.

Wat staat er verder het komend jaar op het programma? Hier een kleine greep: Naast de gebruikelijke wandelingen en filmcyclus , staat een middagbezoek aan klooster Koningsoord gepland en is er ook een serie van 3 over ‘kerkgeschiedenis’. Zie verder voor deel 2 van het thema ‘tussen de Stilte en het Woord’ de parochiële website.

‘Sta even stil, sluit eens je ogen.
Kijk eens naar binnen, neem even de tijd.
Waar kom jij vandaan, waar ga je heen.
Waar kom jij vandaan, waar ga jij heen?’
Refrein - lied kinderkoor.

De jaarthemagroep wenst u, ons allemaal, een mooi spiritueel jaar toe.