Maandag, 20 november 2017

Herfstwandeling 2015

HerfstwandelingIn het kader van het jaarthema “Tussen de Stilte en het Woord” gaan we 25 oktober op pad voor een herfstwandeling vanuit Heelsum naar Doorwerth. We vertrekken ca 11.45 uur uit de St. Joseph kerk (Kamperdijklaan 2 Heelsum). Voor de wandeling is hier om 10.00 uur een viering.

Vanaf de St. Joseph kerk dalen we direct af naar het dal van de Heelsumse beek. Vanaf het oude kerkje van Heelsum lopen we langs het snelstromende beekje helemaal omhoog, door hooilanden en glooiende heidevelden van Laag Wolfheze. Bij de Wodanseiken gaan we zuidwaarts door de bossen van Hoog Oorsprong naar de Onze Lieve vrouw van Lourdes kerk in Doorwerth. Daar rusten we even uit en sluiten onze wandeling af met een kort moment van bezinning. Pal naast de kerk nemen we bus 51 terug naar bushalte Dopheidelaan in Heelsum, ca 250 m van de St. Joseph kerk.

De totale afstand is ca 6 km. Zorg ervoor dat u een openbaarvervoerkaart bij u hebt. Neemt u uw lunchpakketje mee?

U bent van harte welkom!
Henk Koop
Informatie: