Maandag, 26 juni 2017

Van LAUDATO SI naar ... God in de supermarkt (2)

God in de supermarktNa een succesvolle avond op maandag 27 maart volgt er een tweede avond op 22 mei in het kader van een duurzame samenleving. Er leven veel vragen met betrekking tot ons koopgedrag in de supermarkt. Bijvoorbeeld: Welke motieven spelen een rol bij het vullen van je winkelwagentje? Wat zijn je onbewuste onderliggende motieven bij het kopen van je producten? Welke producten doen meer recht aan rechtvaardigheid, dierenwelzijn en milieu?

Ook deze keer zal Alfred Slomp de workshop verzorgen. Hij zal deze avond onderstaande onderwerpen behandelen:

• Gezondheid
  • Ecologische voetafdruk
  • Biologisch, regulier eten
  • Dierenwelzijn
  • Autonomie

Deze avond is deel 2 van de workshop “God in de supermarkt”, maar deze avond is ook prima te volgen als u het eerste deel niet hebt meegemaakt. Het tweede deel is op:

Maandag 22 mei 2017
20.00 uur, 19.45 uur koffie
MARIA VIRGO REGINA KERK
Heelsumseweg 1,
BENNEKOM

FairtradeBent u nieuwsgierig geworden, kom dan op maandag 22 mei naar Bennekom. Wilt u zich van tevoren opgeven bij , tel: 0318-414943. De toegang is gratis.

Deze avond wordt georganiseerd door de werkgroep ”Fairtrade” van onze parochie.

Truus Appelman-Komen, Kika IJsselmuiden en Henk van Schaik