Maandag, 23 october 2017

Jaarthema actueel

JaarthemaHieronder vindt u de komende activiteiten in het kader van het jaarthema.

Herfstwandeling op Tituszondag 29 oktober. In Bennekom. De herfstwandeling start na de viering en de koffie op de Tituszondag. Henk Koop heeft weer een prachtige, niet te lange, route uitgezet. U bent van harte uitgenodigd.

Pastor Guido Dieteren verzorgt weer een zeer gewilde 'dummiecursus' in Wageningen onder het motto: 'wat raakt, verbindt'. Drie dagdelen op dinsdagmorgen: 31 oktober en 7 + 14 november. Tijd: 9.30-11.30 uur. Welkom!

HERDENKEN. Op zondag 5 november wordt onder de titel 'HERDENKEN' een concert gegeven door Cantanimus in de St. Bernulphuskerk Utrechtseweg 129 in Oosterbeek. Het begint om 15.00 uur. De werkgroep Jaarthema nodigt u uit om hierbij aan te schuiven.