Donderdag, 23 november 2017

Bijbelcursus voor dummies

Bijbelcursus voor dummiesIn het najaar zal pastor Guido Dieteren weer een "Bijbelcursus voor Dummies" presenteren. Eerdere edities waren een succes. Daarom komt er nu een vervolg.

Deze Bijbelcursus is bedoeld voor iedereen die méér wil weten over dit bijzondere boek. We kennen ongetwijfeld allemaal wel een paar Bijbelverhalen. Maar kent u ook de grotere lijn achter deze verhalen? Hoe zijn ze opgebouwd, wie heeft ze geschreven en waarom staan deze verhalen in de Bijbel? Wat is de Bijbel eigenlijk voor een boek? En vooral: wat raakt ons in deze bijzonder verhalen?

Op luchtige en humoristische wijze zal pastor Guido Dieteren op deze vragen ingaan en nog veel meer vertellen. De Bijbelcursus voor beginners en gevorderden wordt gehouden op de dinsdagochtenden 31 oktober, 7 en 14 november van 9.30 uur tot 11.30 uur in de parochiezaal van Wageningen, Bergstraat 17. Deelname is gratis.

U bent van harte welkom.